ساینا S

گرچه نسخه هاچ‌بک این خودرو یعنی کوییک نیز محبوبیت و تقاضای بالایی در بازار دارد، اما ساینا S از امتیاز داشتن صندوق‌عقبی جادار برخوردار است که پاسخگوی نیاز خانواده‌ها بوده و درعین ‌حال آن را به خودرو مناسبی برای کار در ناوگان تاکسی‌رانی و شبکه تاکسی‌های اینترنتی تبدیل کرده است

ساینا S اقتصادی‌ترین سدان بازار است که با ظاهری مورد پسند مشتریان و امکانات به‌روز و با تکیه بر محبوبیت نسخه قبلی (پایه) خود در اسفند 1399 به‌بازار آمد و به‌تدریج با استقبال بخش بزرگی از بازار خودرو کشور مواجه شد.

گروه خودروسازی سایپا تغییرات نمای ظاهری این خودرو نسبت به‌ساینا معمولی را با تکیه بر نظرسنجی‌های عمومی از مشتریان و علاقه‌مندان حوزه طراحی استایل خودرو انجام داد و اقدام به تجهیز آن به امکانات و آپشن‌های روز مورد نیاز در بازار کرد تا محصولی متفاوت و منطبق با خواست و سلیقه مخاطبان خود تولید و عرضه کند.

بر این اساس، ساینا S با برخورداری از امکانات و تجهیزات متفاوت و ظاهر زیبا و به‌روز، علاوه‌بر موفقیت در همه آزمون‌های استانداردی در کشور، به‌عنوان محصولاتی در رده قیمتی اقتصادی توانست رضایت مشتریان را فراهم کند. درحال ‌حاضر تقاضا برای این محصول که جای پراید، تیبا و ساینا معمولی را به‌خوبی پر کرده، افزایش یافته است.

گرچه نسخه هاچ‌بک این خودرو یعنی کوییک نیز محبوبیت و تقاضای بالایی در بازار دارد، اما ساینا S از امتیاز داشتن صندوق عقبی جادار برخوردار است که پاسخگوی نیاز خانواده‌ها بوده و درعین‌ حال آن را به‌خودرو مناسبی برای کار در ناوگان تاکسی‌رانی و شبکه تاکسی‌های اینترنتی تبدیل کرده است.

تغییرات عمده ساینا در نسخه S

ساینا S با تغییرات انجام‌گرفته در نمای ظاهری، چهره پخته‌تر و زیباتری به‌خود گرفته است. ساینا S یا به‌قولی ساینا فیس‌لیفت در نمای جلویی تغییرات قابل توجهی را تجربه کرده و مجموعه سپر شاهد تغییراتی اساسی بوده و در کل طراحی جلوپنجره این خودرو بهبود یافته است.

در نمای عقب ساینا S، طراحی جدید قاب چراغ، طراحی جدید سپر عقب و همچنین اضافه ‌شدن یک دیفیوزر چراغ‌دار به این مجموعه، از تغییرات بزرگ این خودرو خبر می‌دهند.

برای فضای داخلی کابین الگوی اصلی سایپا در توسعه، کابین استفادهشده برای نسخه اتوماتیک سایناست که از فرمان دی‌کات و صفحه‌کیلومتر نیمه‌دیجیتال و دکمه‌های بیشتر بهره می‌برد.

ساینا S به‌پیشرانه نام‌آشنای 1.5 لیتری 4 سیلندر کم‌مصرف M15 البته با کد i مجهز شده است که توان تولید 87 اسب‌بخار قدرت و همچنین 128 نیوتون‌متر گشتاور را دارد و جهت انتقال این نیرو به‌محور جلو، از جعبه‌دنده 5 ‌سرعته دستی کمک گرفته شده؛ اما این موتور در ساینا S مجهز به‌دریچه گاز برقی همراه با مواردی از اصلاح، بهبود و ارتقا بوده است. از دیگر مزایای ساینا S، سیستم برق‌والکترونیک BCM آن است.

تفاوت‌های کلی و جزئی ساینا اس با ساینا معمولی

ساینا S علاوه‌بر سواری نرم‌تر، درمجموع حدود 35 تفاوت ظاهری، فنی و آپشنال با ساینای معمولی دارد که از این قرار هستند؛ 1- دریچه‌گاز برقی موتور که علاوه‌بر کاهش آلایندگی، امکان نصب کروزکنترل را فراهم می‌کند و موجب پایداری بیشتر در عملکرد خودرو و ارتباط‌گیری BCM با ECU می‌شود. 2- دی‌لایت (چراغ روز). 3- فرمان دی‌تایپ. 4- کلاستر (صفحه‌کیلومتر و پشت آمپر) جدید با داده‌های بیشتر. 5- نمایشگر و راهنمای تعویض دنده (GSI). 6- سوییچ تاشو. 7- دکمه صندوق‌پران روی سوییچ. 8- دکمه صندوق‌پران روی داشبورد. 9- سیستم هشدار ضدسرقت با بوق خودرو (VAS). 10- ایزوفیکس صندلی کودک. 11- چراغ بدرقه (Follow Me Home). 12- نشانگر تفکیکی و هشدار باز شدن و باز ماندن درها. 13- قفل مرکزی شیشه‌ها روی داشبورد. 14- استاندارد آلایندگی یورو۵. 15- سیستم برق مالتی‌پلکس همراه با نود مرکزی (سامانه مدیریت یکپارچه و نظارت عملیاتی بر خودرو یا BCM). 16- عایق‌بندی تقویت‌شده. 17- ارتقای استحکام بدنه در قسمت صندوق و جلو. 18- دسته‌دنده جدید. 19-ECU جدید با کالیبراسیون به‌روز. 20- قابلیت تنظیم نور صفحه‌کیلومتر. 21- جلوپنجره جدید (طرح لانه زنبوری) با قاب کرومی. 22- سپر جلوی جدید همراه با ورودی هوای جدید روی سپر. 23- سپر عقب جدید. 24- دیفیوزر چراغ‌دار. 25- چراغ‌های عقب جدید. 26- الگوی جدید درِ صندوق‌عقب. 27- بالانسر شفت موتور و کوئل‌های جدید. 28- هشدار صوتی روشن ‌ماندن چراغ‌ها پس از خاموش‌ کردن خودرو 29- خاموش ‌شدن اتوماتیک همه چراغ‌ها در مدت کوتاهی پس از خارج‌ کردن سوییچ. 30- نمایشگر زمان سرویس و تعویض روغن. 31- دکمه مسترلاک (قفل مرکزی) روی داشبورد. 32- حذف زبانه قفل درها در نسخه‌های جدیدتر برای افزایش امنیت خودرو. 33- صندلی‌های جلو مجهز به پشت‌سری تیلت‌دار با قابلیت تنظیم در چهار جهت. 34- فیوز باکس و رله‌باکس جدید به‌منظور کیفیت و عملکرد بهتر سیستم الکتریکال و توزیع الکتریکی خودرو. 35- کامپیوتر سفری.

آپشن‌های مشترک همه تیپ‌ها و مدل‌های ساینا

ساینا در تمام تیپ‌ها اعم از معمولی، پلاس و اتوماتیک و نیز در مدل‌های S و GX مجهز به‌نمایشگر دمای محیط، ایموبلایزر، تهویه نیمه‌اتوماتیک با صفحه‌نمایش دیجیتال (MFD)، شیشه‌های تمام‌برقی، آینه برقی، سنسور دنده‌عقب، قفل کودک درها، استاندارد محافظت از عابر پیاده، تنظیم ارتفاع نور چراغ‌های جلو، ترمز ضدقفل (ABS)، توزیع‌کننده نیروی ترمز (EBD)، پشت سری وسط صندلی عقب، کاور موتور، باز شدن اتوماتیک درها هنگام تصادف، کمربند سه‌نقطه‌ای در صندلی‌های عقب و ایربگ راننده و سرنشین است.

گزینه‌ای مناسب برای استفاده شخصی و ناوگان مسافری

درخصوص راحتی سرنشین در ساینا نیز باید گفت فضای داخلی این سدان کلاس B (شهری) به‌خصوص در قسمت صندلی عقب، جادارتر از خانواده ۲۰۶ و رانا است و جای پا و حتی جای سر بیشتری در اختیار سرنشینان عقب قرار می‌دهد که این مورد برای یک خودرو کامپکت اقتصادی مزیت بسیار مهمی محسوب می‌شود.

میزان مصرف سوخت کم حتی نسبت به‌نسخه معمولی، ساینا S را به یک خودرو جمع‌وجور مناسب مصارف شهری با قیمت اقتصادی تبدیل کرده است که می‌تواند با مصارف ناوگان عمومی و به‌عنوان تاکسی مورد استفاده قرار گیرد. حضور این خودرو جدید سایپا در ناوگان حمل‌ونقل عمومی درون شهری با توجه به‌قیمت اقتصادی، ابعاد مناسب و مصرف سوخت کم، می‌تواند به‌نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و کاهش سبد هزینه این بخش کمک کند. مجموع این عوامل بسبب شده است در وضعیت فعلی بازار خودرو، ساینا S بتواند به‌گزینه قابل قبولی برای خریداران خودروهای اقتصادی تبدیل شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =